La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

 Valorem les seqüeles visuals i neurològiques que poden produir-se degut a un accident cerebral, com per exemple, un ictus, un cop al cap, un accident de cotxe o qualsevol alteració que hagi pogut sofrir el cervell. 

També tractem  nens amb anomalies neurològiques congènites o adquirides en la infància, fent servir ajudes òptiques especials, filtres de color, i exercicis per connectar-los visualment amb el món. Quasi sempre treballem en col.laboració amb fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, psicòlegs... que valoren els canvis que donen les millores visuals en el comportament de la persona.

Una bona intervenció en la funcionalitat visual, tenint en conte que és el sentit predominant, pot ajudar a que els altres profesionals puguin realitzar el seu treball amb més facilitat i millorar la qualitat de vida del nen.

 Molt sovint, aquests pacients no tenen les habilitats visuals bàsiques, com pot ser la fixació visual, els moviments oculars, i viuen com absents de tots els estímuls. Mitjançant tècniques optomètriques, podem ensenyar al seu sistema visual a fixar, moure els ulls, entrenar la consciència perifèrica, i "connectar" a la persona amb el món, fet que millora la interacció amb l'entorn, la comunicació, la localització en l 'espai, i pot ser de gran ajuda als fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals que treballen amb aquest tipus de població.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?